Bu gurubun amaci blog hazirlamak, gelistirmek için bilgi paylasimi ve google adsense üzerinden nasil daha etkili reklam yapilabilecegine dair stratejilerin gelistirildigi bir platform olusturmaktir.
NOT: Linkler blog ziyareti amaçlidir. Bu site üzerinden yapilan girislerde ilgi duymadiginiz google reklamlarina tiklamak kesinlikle yasaktir.

Tuesday, April 10, 2007

Sony Playstation 3 Çıktı


Japon Sony firmasının yeni oyun konsolu Playstation 3, Japonya ve Kuzey Amerika’dan 4 ay sonra Avrupa, Avustralya ve Türkiye’de de piyasaya sürüldü. Saatlerce kuyrukta bekleyemeyi göze alan Playstation tutkunları sonunda oyuncaklarına kavuştu. Sony firmasının oyun konsolu Playstation 3, Avustralya, Avrupa ve Türkiye’de de piyasaya çıktı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da soğuğa karşın, uzun saatler kuyrukta beklemeyi göze alan Playstation tutkunları, geri sayım biter bitmez oyuncaklarına kavuşmak için harekete geçti.

Playstation’ı İngiltere’de ilk satın alanlar arasındaki 100’den fazla kişiye birer büyük ekran televizyon da hediye edildi.

Avustralya’daki satışta da benzer görüntüler vardı.

Japonya ve Kuzey Amerika’da 4 ay önce piyasaya sürülen Playstation 3’ün dünyanın diğer bölgelerindeki satışı firma yeterince konsol üretemediği için gecikmişti.

Türkiye’de de 1500 YTL fiyatla satıya sunulan Playstation 3’ün temininde bazı sıkıntılar yaşandığı belirtiliyor. Firma yetkilileriyse, Türkiye’ye ayrılan kontenjanın tamamının ulaştığını ve dağıtımının yapıldığını açıkladı.

Playstation 3, kullanıcılarına oyun oynamanın yanı sıra DVD oynatma ve internete bağlanma imkanı da veriyor. Cihaz, MP3 playerlar ve dijital kameralarla da uyumlu.

No comments: