Bu gurubun amaci blog hazirlamak, gelistirmek için bilgi paylasimi ve google adsense üzerinden nasil daha etkili reklam yapilabilecegine dair stratejilerin gelistirildigi bir platform olusturmaktir.
NOT: Linkler blog ziyareti amaçlidir. Bu site üzerinden yapilan girislerde ilgi duymadiginiz google reklamlarina tiklamak kesinlikle yasaktir.

Saturday, April 14, 2007

3d Max 9

3D' s Max 9


3ds max 9
“Sinema perdesindeki 3B film efektlerini sizde oluşturun. En popüler bilgisayar oyunlarındaki gerçekçi karakterleri yaratın. Zengin ve daha karmaşık tasarım görselleştirmeleri üretin. Autodesk 3ds Max® 9 modelleme, kaplama ve canlandırma yazılımı ile oyun geliştiricileri, tasarım görselleştirmesi yapanlar, görsel efekt üreten tasarımcılar işlerindeki üretkenliği en üst seviyeye çıkartır.” Şimdiye kadar denemeye çekindiğiniz kadar fazla veri içeren en karmaşık sahneler yada nesneler üzerinde çalışın. En son teknolojik gelişmelerin sağladığı kazançları Autodesk 3ds Max 9’un yeni 64-bit sürümü ile elde edin. Daha karmaşık ve daha fazla veri barındıran sahneleri kolayca üretebileceğiniz ve kontrol edebileceğiniz yeni nesil iş akışı ile tanışın.
İnorganik nesneleri, mimari ve mekanik tasarımlarınızı “Pro Booleans” ile çabucak yaratın. Karmaşık canlandırmalarınızı daha kolay yönetebilmek ve çalışmak için farklı canlandırma katmanları yaratın. Sahne performansınızı optimize etmek için, çalışama ekranında sahne bilgilerini görün.
Yeni mental ray® 3.5 shader’ları kullanarak çok daha kullanıcı dostu ayarlar ile fotogerçekçi sonuçlara ulaşın. Güneş, gölgeler ve hayranlık uyandıran bir gökyüzünü ne kadar kolay yaratacağınızı görün. Otomobillerde kullanılan metalik boyaları hiç uğraşmadan yaratın. mental ray kaplama motorunun tüm gücünü Autodesk 3ds Max 9 ile kullanın.

No comments: