Bu gurubun amaci blog hazirlamak, gelistirmek için bilgi paylasimi ve google adsense üzerinden nasil daha etkili reklam yapilabilecegine dair stratejilerin gelistirildigi bir platform olusturmaktir.
NOT: Linkler blog ziyareti amaçlidir. Bu site üzerinden yapilan girislerde ilgi duymadiginiz google reklamlarina tiklamak kesinlikle yasaktir.

Thursday, April 12, 2007


En güzel aynalı cep telefonu: Shine
LG, pazarlama başarısına dönüşen Shine modelini Türkiye'ye getirdi. Güney Kore'de piyasaya çıkmasının ardından 180 bin adet satılan ve günde 3 bin 500 adet gibi rakamları yakalayan cep telefonunun yıl sonuna kadar Türkiye'de de 100 bin adet satılması planlanıyor.

Shine, otofokuslu 2.0 megapiksel kamerası, 1 GB bellek kapasitesi ve MP3, AAC++ ve WAV ses dosyaları ile MPEG4 video dosyalarını destekleyen multimedya oynatıcısı ile temel multimedya ihtiyaçlarının hakkını veriyor. Telefonu tanımlamak için, yekpare metal gövdesi ve kullanılmadığında aynaya dönüşen ekranından da bahsetmek gerekiyor. Telefonun tasarımı, şimdiye kadar aldığı 41 ödül ile teknolojisi kadar öne çıkıyor.

No comments: